Om mig

Konstrueres

Historier

ved

Natascha Bahn


Min historieJeg har opfundet historier lige siden, jeg var lille. Første gang, jeg færdiggjorde et manuskript, var til en novellekonkurrence, da jeg var 11 år. Den vandt jeg selvfølgelig ikke, men jeg opdagede, at det at opfinde historier er noget, jeg synes er sjovt.


Som teenager tog jeg poesien til mig og skrev ikke kun mange selv, men opdagede også sprogets rytme, og hvordan det at lege med ordene kan ændrer betydninger på finurlige og underforståede måder. Jeg har stadig en forkærlighed for lyrik og sætter mig gerne med en digtsamling istedet for en roman.


I slutningen af tyverne faldt jeg tilfældigt over en romankonkurrence, som jeg syntes lød spændende. Med kun 4 måneder til deadline var min tidsramme stram, men jeg kastede mig alligevel ud i det og færdiggjorde mit første romanmanuskript lige til tiden. Mine beta-læsere var vilde med den.

Den konkurrence vandt jeg heller ikke, men det tog ikke modet fra mig - tvært imod havde jeg fundet ud af, at jeg er i stand til at færdiggøre lange skriveprojekter og at det, jeg skriver, ikke er helt dårligt. 


Efter en personlig krise, der sendte mig og min familie ud i ekstremerne (se projektet "Gemmested for de Modige"), har jeg besluttet at sadle om og dedikere al min tid og kraft på at udvikle det håndværk, det er at skrive romaner, og jeg vil tage jer andre med på rejsen.


Til dagligt leder jeg organisationen TEACHinnovation, som er en internationel ngo, det støtter den pædagogiske udvikling i Afrika.


Professionel beta-læserHvis du har brug for en professionel beta-læser, korrekturlæser eller blot sparring på dit eget skriveprojekt, så kontakt mig på kontakt@nataschabahn.com. Prisen hænger af opgavens omfang. Men vær obs på, at jeg ikke kan købes til at give validering. Hos mig for man konstruktiv kritik uden omsvøb.


Kontakt


Email: kontakt@nataschabahn.com

tlf: +45 61335867Historier konstrueres


© Copyright. All Rights Reserved.

Natascha Bahn


Aspirerende forfatter, der brænder for at udvikle og perfektionere det håndværk, det er at konstruere historier.


Leder også hjemmesiden Minimalt Aftryk

Støtter TEACHinnovation