Research research research

Konstrueres

Historier

ved

Natascha Bahn


Arbejdstitel: Den Forbudte Viden

Research research research


For to et halvt år siden skete der noget med min lille søn, som gjorde, at jeg måtte have ham undersøgt på sygehuset. Et halvt år og mange tests senere trak lægerne på skuldrene og sagde, at de ikke kunne sige mig hvad, der er galt, og at de ikke ville undersøge ham nærmere.


Så jeg blev vred (tro mig, MEGET vred!) og begyndte at bruge alle aftener og nætter på at researche og læse forskningsartikler. Et halvt år senere præsenterede jeg tre forskellige mulige diagnoser for hans tilstand for overlægen, som afviste alt og mente, at "det er jo bare teori" og at hun ikke ville undersøge ham for noget af det.


Jeg købte private testundersøgelser, som alle viste sig at bekæfte det, jeg havde mistanke om.


Ingen læger har siden da har villet tage min søns symptomer seriøst, på trods af at han til stadighed ikke trives.


Min forargelse har ingen grænser, og jeg er straks gået i planlægnings-tilstand for en roman, der skal skildre ikke kun hvordan, forskning bliver afvist, men hvordan læger og medicinal-industrien håndterer patienter.


Det bliver selvsagt en omfattende roman. Ikke nødvendigvis i længden (det viser sig først, når jeg er godt igang med skriveprocessen), men omfattende i forhold til alt det forskning, jeg har planer om at kommentere på og give indblik i.


Nu, over to år senere, har jeg læst mere om dette lægevidenskabelige emne, end de fleste læger vil indrømme, og jeg har efterhånden fået fod på min romanstruktur (se afsnittet om flere person-perspektiver), men der er stadig lang vej endnu.


Jeg holder mig konstant opdeteret på forskningen på området og hvordan, læge-landskabet ser ud, men det er ved at nærme sig at jeg kan skrive. Specielt nu hvor kladden til "Gemmested for de Modige" er færdigt og jeg kan begynde at koncentrere mig om andre skriveprojekter. 


Men researchen vil fortsætte, selvom jeg er gået igang med at skrive, og hvem ved, måske sker der ting med den virkelige forskning, som vil få betydning for manuskriptet.

Kontakt


Email: kontakt@nataschabahn.com

tlf: +45 61335867Historier konstrueres


© Copyright. All Rights Reserved.

Natascha Bahn


Aspirerende forfatter, der brænder for at udvikle og perfektionere det håndværk, det er at konstruere historier.


Leder også hjemmesiden Minimalt Aftryk

Støtter TEACHinnovation