Den sociale forfatter

Konstrueres

Historier

ved

Natascha Bahn


Arbejdstitel: HELD

Den sociale forfatter

Der er en gammel myte om, at forfattere er langhårede, asociale huleboer uden uddannelse og venner, og som sidder på skumle, vindblæste loftsrum uden varme, og kun kommer ud én gang om året for at købe instant-nudler. Den myte kan dø, okay.


Det kan godt være, at nogle forfattere er introverte, men vi er sandelig også mange, som ikke er det. Jeg er en ultra-social person, som egentlig har det bedst med at bo på en banegård. Langt de fleste gange, jeg ramler ind i en skriveblokade, så er det fordi jeg ikke har været social nok i for lang tid.


Så skal jeg ud, snakke med venner, besøge familie, chatte med andre forfattere online. Være social og få inspiration til historierne. Når jeg så er "ladet op", kan jeg gå tilbage til min skumle hule og brygge videre på mine kreationer.


Eller også tager jeg simpelthen min computer med mig. At skrive på caféer kan tilfredsstille noget af behovet, men kan også være distraherende og intimiderende. For tiden leder jeg efter et fælleskontor, hvor jeg kan leje mig et lille skrivebord og mærke, at der er folk omkring mig, der også arbejder, men uden al baggrundsmusikken og kaffeduft, der frister. Det mest ideelle ville være et fælleskontor med andre skrivere, så man kan sparre med hinanden i spisepausen. Ligesom på alle mulige andre virksomheder. 


Forfattere har også kollegaer - vi ser bare vores al for sjældent!

Kontakt


Email: kontakt@nataschabahn.com

tlf: +45 61335867Historier konstrueres


© Copyright. All Rights Reserved.

Natascha Bahn


Aspirerende forfatter, der brænder for at udvikle og perfektionere det håndværk, det er at konstruere historier.


Leder også hjemmesiden Minimalt Aftryk

Støtter TEACHinnovation