Manuskripter

Konstrueres

Historier

ved

Natascha Bahn


ManuskripterHerunder finder du de romanprojekter, jeg er i færd med lige nu. Under hver arbejdstitel finder du mine indlæg omkring selve skriveprocessen, mine tanker om projektet, samt tekniske overvejelser.

 

 Arbejdstitel:


Gemmested for de Modige

En stram struktur

 

Her gennemgår jeg hvordan, jeg strukturerer romanen, hvilke tanker, der er gået forud for skriveprocessen, og hvordandet er at skrive udfra en stram, forudbestemt struktur.

 

Læs hele indlægget

Skriveblokade

 

Halvvejs igennem første kladde gik jeg i stå. Sådan helt i stå. Her fortæller jeg hvordan, jeg håndterede det, og hvordan, denne erfaring har formet måden, jeg fortsat skriver på.

 

Læs hele indlægget

Fantasi vs. virkelighed

 

Denne roman er baseret på mine egne oplevelser. Derfor skal jeg balancere mellem fantasi og virkelighed, vide hvornår og hvordan, jeg blander dem, og hvilke forholdsregler, der skal overholdes, når man skriver om virkelige personer.

 

Læs hele indlægget

Redigering og moral/tematik

 

Pt er jeg i redigeringsfasen for denne roman og fandt ret hurtigt ud af, at min bog sendte det forkerte budskab. Her forklarer jeg hvordan, jeg isolerede og korrigerede problemet og hvilken forskel, det har gjort for bogen.

 

Læs hele indlægget

 

 Arbejdstitel:


Den forbudte viden

Research research research

 

Denne roman inddrager rigtig meget videnskab, specifikt indenfor biokemi og medicin. Jeg er derfor sat på hårdt arbejde, fordi jeg har tænkt mig at være absolut loyal overfor de forskningsartikler, jeg bygger historien på. Pyha, det er ikke nemt at være samfundskritisk!

 

Læs hele indlægget

3 POVer

 

Strukturen bliver i denne roman opdelt i tre forskellige "point of views". Det giver sine helt egne udfordringer. Her forklarer jeg, hvordan jeg løste problemet med outlinen, der skal følge tre personer samtidig.

 

Læs hele indlægget

 

 Arbejdstitel:


HELD

Worldbuilding

 

Urban fantasy er ikke en genre, jeg har skrevet i før. Så meget desto mere spændende. Jeg har kastet mig ud i omfattende worldbuilding med moodboards, mapper og bykort, og har flere måneders worldbuilding foran mig.


Læs hele indlægget

Den sociale forfatter

 

Jeg har brug for at være social for at kunne skrive. Myten om den introverte forfatter kan dø. 

 

Læs hele indlægget

Kontakt


Email: kontakt@nataschabahn.com

tlf: +45 61335867Historier konstrueres


© Copyright. All Rights Reserved.

Natascha Bahn


Aspirerende forfatter, der brænder for at udvikle og perfektionere det håndværk, det er at konstruere historier.


Leder også hjemmesiden Minimalt Aftryk

Støtter TEACHinnovation